Μάλαξη

/
Μάλαξη

ΤΜΗΜΑ ΜΑΛΑΞΗΣ

To τμήμα μάλαξης του Body Heal and Balance αποτελείται από έμπειρους φυσικοθεραπευτές που προσφέρουν ανακουφιστικές λύσεις ανάλογα τις ανάγκες σας.

Λεμφικη μάλαξη 50′
Είναι ένας πολύ καλό τρόπος «παθητικής εκγύμνασης» των μυών και αποτοξίνωσης του λεμφικού συστήματος. Αν το λεμφικό σύστημα δεν λειτουργεί σωστά και η λέμφος (το υγρό του λεμφικού συστήματος) δεν είναι σε κίνηση, το σώμα δεν μπορεί να αποβάλλει τις τοξίνες, τα λίπη και τα υγρά που δεν χρειάζεται.

Αθλητικό Μασάζ 60′
Αποτελείται από μερικές έντονες τεχνικές χειρισμών, ανάμεσά τους μαλάξεις των βαθύτερων ιστών και διατάσεις. Αυτό που επιδιώκεται είναι να δημιουργηθεί ένα μυοπεριτονιακό «ξεκλείδωμα» που θα σε βοηθά να κινείσαι καλύτερα.

Λεμφικό Προσώπου 30′
Μπορεί να καταπολεμήσει τις ρυτίδες, την ήπια ακμή, τη χαλάρωση. Βελτιώνει γενικά την επιδερμίδα, διώχνει τις τοξίνες ενώ μπορεί να μειώσει αισθητά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. μπορεί να συνδυαστεί με τα όλες τις μαλάξεις.

Hot stones Full body 60′
Η ωφέλεια του έγκειται σε σωματικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Χαλάρωση των μυϊκών εντάσεων.-Βελτίωση της κυκλοφορίας.-Ανακούφιση σε πόνους, ινομυαλγία, οσφυαλγίες. Μείωση του στρες, της έντασης και της αϋπνίας- μείωση των επιπέδων της κορτιζόλης -καθαρισμός του σώματος από τις τοξίνες και αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού συστήματος . Μπορεί να εφαρμοστεί και σαν θεραπεία μόνο στην πλάτη (hot stones για μάλαξη πλάτης) 40’

Μάλαξη για εγκύους 50′
Περιλαμβάνει μια σειρά από τεχνικές, η εφαρμογή των οποίων συμβάλει στην μείωση του πόνου στους μύες του αυχένα και της πλάτη και να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, κάνοντας σας να αισθάνεστε όμορφα και προετοιμάζοντας σας για αυτήν την σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Μάλαξη Πλάτης 30′
Χαλαρωτικό μασάζ που εφαρμόζεται στα πιο επίπονα σημεία αυχένα, πλάτη, μέση.

Ρεφλεξολογία 30′
Αρχαία Κινέζικη θεραπεία, υποβοηθητική σε μυικές και νευρολογικές παθήσεις. Μέσω δακτυλοπιέσεων στα πέλματα ενεργοποιούνται οι κατάλληλες περιοχές στο σώμα.

Αρωματοθεραπεία 50′
Χαλαρωτικό μασάζ που συνδυάζει διάφορες τεχνικές ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος σας. Χρησιμοποιούνται οι κατάλληλοι συνδυασμοί αιθέριων ελαίων.

Μασάζ κυτταρίτιδας με βεντούζα 50′
Προϊοντική θεραπεία με δερμο-καλλυντικά που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των μαλάξεων. Χρησιμοποιείται: peeling- βεντούζα για ενδοδερμικό μασάζ- περίδεση με ζελατίνα. Αντιμετωπίζει και την ινώδη κυτταρίτιδα.

Μαδεροθεραπεία 45′
Η μαδεροθεραπεια προτείνεται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας (λεμφικό μασάζ). Φτάνει βαθιά στο εσωτερικό του δέρματος, το οποιο ενεργοποιεί τα κύτταρα από το εσωτερικό.

Τα αποτελέσματα της μαδεροθεραπειας είναι:
🔸Μείωση των σωματικών τοξινών
🔸Εξάλειψη του περισσευουμενου λίπους των γομφων.
🔸Σύσφιξη των γλουτών, των γόμφων και των ποδιών.
🔸Μείωση του πρηξιματος.
🔸Απάλειψη της κυτταρίτιδας αποτελεσματικά και καταπολέμηση του φαινομένου του δέρματος που παρομοιάζεται με τη “φλούδα πορτοκαλιού”.

Η μαδεροθεραπεια συνιστάται κυρίως για:
🔹αφαιρεση κυτταρίτιδας
🔹εξαλειψη τοξινών
🔹κάψιμο λίπους
🔹τόνωση και σωματική σφριγηλοτητα
🔹επιτάχυνση του μεταβολισμού

Διπλό μασάζ 50′
Η χαλάρωση και η απόλαυση έπειτα από ένα διπλό μασάζ είναι ασύγκριτες. Ελάτε με τον αγαπημένο σας, την αγαπημένη σας , τον φίλο ή την φίλη σας!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart