Δωρεάν συμβουλές για καρκινοπαθείς
/
/
Δωρεάν συμβουλές για καρκινοπαθείς

Δωρεάν συμβουλές για καρκινοπαθείς

Η αιγιώτισσα διατροφολόγος Χριστίνα Καρτσωνάκη, συνεργάτις του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” στην Αθήνα – Δωρεάν συμβουλές για καρκινοπαθείς γυναίκες κάθε Τετάρτη.

Ένα εξαιρετικά κατατοπιστικό άρθρο για τη δράση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ερμιόνη Σαρρή στο γνωστό site με γυναικεία θέματα www.queen.gr.

Όπως διαβάζουμε, κάθε Τετάρτη στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 59 στο κέντρο της Αθήνας (τηλ. για ραντεβού 210-8815444), γυναίκες που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες μπορούν να συναντήσουν εντελώς δωρεάν την προσωπική τους αισθητικό και διατροφολόγο ώστε να λύνουν κάθε τους απορία σχετικά με θέματα ομορφιάς που τις απασχολούν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής τους αλλά και διατροφικά προβλήματα.

Τις συμβουλές της προσφέρει στο κέντρο και η αιγιώτισσα διατροφολόγος Χριστίνα Καρτσωνάκη (κόρη της παθολόγου Διαμάντως Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη), η οποία μίλησε στην κάμερα του queen.gr για το εν λόγω πρόγραμμα.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart