Ενδυνάμωση – κίνηση

/
Ενδυνάμωση – κίνηση

ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ-ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

Personal training
Personal training Άσκηση / κίνηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ατόμου. Δίνεται η δυνατότητα για group ως και 2 ατόμων.

Pilates mat 50′

Με το Pilates το σώμα μεταμορφώνεται και αποκτά μια υγιή και αρμονική σιλουέτα. Το Pilates δυναμώνει και τονώνει τους μυς, βελτιώνει τη στάση του σώματος και αυξάνει την ευλυγισία του, ενώ παράλληλα συντονίζει και ισορροπεί σώμα και μυαλό.

Pilates Reformer / Cadillac 50′

Το pilates reformer έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπημένο τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα, αφού έχει να προσφέρει πολλά οφέλη:

▫️ Γυμνάζει εξίσου όλο το σώμα!
▫️ Αυξάνει την μυϊκή δύναμη, καθώς τα ελατήρια της κατασκευής προσφέρουν συνεχή αντίσταση, με αποτέλεσμα κατά την εκτέλεση των κινήσεων να δυναμώνουν οι μύες!
▫️ Βελτιώνει την στάση του σώματος, αφού, παράλληλα με την εκγύμναση του κορμού , δυναμώνουν και οι μυς της πλάτης βοηθώντας στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης!
▫️ Βοηθάει στην χαλάρωση! Οι σωστές και συγκεκριμένες αναπνοές αποτελούν χαρακτηριστικό στην μέθοδο pilates! Και όπως είναι γνωστό οι σωστές αναπνοές μας βοηθούν να διαχειριστούμε αγχωτικές κατάστασης και να χαλαρώσουμε!
▫️ Μειώνεται το σωματικό λίπος , καθώς ενισχύεται ιδιαίτερα ο μεταβολισμός, δηλαδή,με πιο απλά λόγια, η ικανότητα του οργανισμού να “καίει” θερμίδες!
▫️ Τέλος, συμβάλλει ιδιαίτερα στην πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών, αφού απουσιάζουν οι απότομες και γρήγορες κινήσεις. Αντίθετα, είναι πιο ήπιες και συστηματικές!

Εms Sculpt 30′

Χρησιμοποιεί στοχευμένη ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία υψηλής ενέργειας για να κάνει τους μύες να συστέλλονται στην περιοχή θεραπείας. Η διαδικασία έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της μυϊκής πυκνότητας και του όγκου, καθώς και τη δημιουργία νέων μυϊκών απολήξεων και ινών. Ταυτόχρονα, ενισχύεται η έκκριση επινεφρίνης, η οποία πυροδοτεί μια αλυσιδωτή αντίδραση με τελικό αποτέλεσμα την υπερμέγιστη λιπόλυση (απόπτωση λιποκυττάρων).

Εms Xbody 20′

Πλήρης εκγύμναση του σώματος σε πολύ λίγο χρόνο με εξειδικευμένο εκπαιδευτή που εστιιάζει τόσο στην κίνηση, όσο και την τεχνική.

Aerial pilates 50′

Με τη βοήθεια του ειδικού υφάσματος ο ασκούμενος εκτελεί ασκήσεις Pilates βρισκόμενος σε κατάσταση αιώρησης. Η μεγαλύτερη πρόκληση της συγκεκριμένης μεθόδου είναι ο άρτιος έλεγχος και συντονισμός των κινήσεών μας. Ένα από τα πλεονεκτήματα είναι το γεγονός ότι ο ασκούμενος αιωρείται, καθώς και ότι πολλές ασκήσεις είναι ανεστραμμένες: το κεφάλι είναι στραμμένο στο πάτωμα, τα πόδια στο ταβάνι. Η συγκεκριμένη θέση έχει πολλαπλά οφέλη:
• Πλήρης διάταση και αποσυμπίεση των σπονδύλων
• Ευθυγράμμιση σώματος και βελτίωση της στάσης του
• Αισθητή ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους
• Μυϊκή ενδυνάμωση, κυρίως στην κοιλιακή χώρα, αφού οι στάσεις στην αιώρα ενεργοποιούν το κέντρο σώματος (core)

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart