Ενδυνάμωση – κίνηση

/
Ενδυνάμωση – κίνηση

ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ-ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

Εms Sculpt 30′

Χρησιμοποιεί στοχευμένη ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία υψηλής ενέργειας για να κάνει τους μύες να συστέλλονται στην περιοχή θεραπείας. Η διαδικασία έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της μυϊκής πυκνότητας και του όγκου, καθώς και τη δημιουργία νέων μυϊκών απολήξεων και ινών. Ταυτόχρονα, ενισχύεται η έκκριση επινεφρίνης, η οποία πυροδοτεί μια αλυσιδωτή αντίδραση με τελικό αποτέλεσμα την υπερμέγιστη λιπόλυση (απόπτωση λιποκυττάρων).

Πιστοποιημένο σημείο Ι-motion (ΗΛΕΚΤΡΟΜΥΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ) 20′

ΑΠΟΔΟΣΗ
Εναλλακτικός τρόπος αποτελεσματικής εκγύμνασης όλων των μυϊκών ομάδων ταυτόχρονα

ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Τα 20 λεπτά μιας συνεδρίας EMS αντιστοιχούν σε 4 ώρες συμβατικής προπόνησης

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το ασύρματο EMS προσφέρει ελευθερία κινήσεων και δεν επιβαρύνει οστά και αρθρώσεις


Ασύρματο EMS

To EMS αποτελεί μια πρωτοποριακή καινοτομία στην εκγύμναση με ηλεκτρομυϊκή διέγερση, η οποία χρησιμοποιείται ήδη από πρωταθλητές, φυσιοθεραπευτές και προσωπικούς γυμναστές, σε κορυφαία κέντρα γυμναστικής, ευεξίας και ομορφιάς.

Πρωτοποριακό

Σε αντίθεση με τις συμβατικές συσκευές εκγύμνασης, το EMS διεγείρει ταυτόχρονα όλο το σώμα. Η κάθε μυϊκή ομάδα γυμνάζεται με βάση εξατομικευμένες παραμέτρους, παθητικά ή και ενεργητικά, με τη δυνατότητα ο ασκούμενος να εκτελεί ταυτόχρονα συμπληρωματικές ασκήσεις. Η ασύρματη λειτουργία εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία κινήσεων!

Αποτελεσματικό

Αυτό που κάποτε ήταν δυνατό μόνο μετά από χρόνια εκγύμνασης, είναι πλέον εφικτό άμεσα, μέσω της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης. Το λίπος μειώνεται, οι μύες γραμμώνονται ήπια, η δύναμη και η αντοχή αυξάνονται, το περίγραμμα του σώματος και οι προβληματικές ζώνες συσφίγγονται και βελτιώνεται η ευκινησία, καθώς και η γενικότερη ευεξία.

Γρήγορο

Ο ελεύθερος χρόνος είναι πολυτέλεια για να τον ξοδεύετε σε εξοντωτικές και χρονοβόρες συνεδρίες εκγύμνασης. Το ασύρματο EMS συνδυάζει το χρόνο με την επιθυμία για άσκηση χωρίς συμβιβασμούς: 20 λεπτά ανά συνεδρία είναι αρκετά για ορατά αποτελέσματα σε μόλις λίγες εβδομάδες!

Επαγγελματικό

Όλα τα προγράμματα βασίζονται σε μελέτες με επιστημονικά δεδομένα και προσανατολίζονται στα καλύτερα δυνατά οφέλη για τον ασκούμενο, με τη μεγαλύτερη ευκολία χειρισμού του EMS από την πλευρά του γυμναστή. Διεγερτικοί παλμοί ελέγχουν με απλό τρόπο, στην κατάλληλη ένταση και συχνότητα, όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες, καθώς και τους εν τω βάθει ή παρεμβαλλόμενους μύες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο κάθε μεμονωμένος μυς να ενεργοποιείται γρηγορότερα, συχνότερα και πιο έντονα σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους εκγύμνασης.

Προσαρμόσιμο
Το i-motion EMS προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες του ασκούμενου. Η μονάδα EMS διεγείρει ταυτόχρονα όλο το μυϊκό σύστημα. Οι μεμονωμένες μυϊκές ομάδες μπορούν να εκγυμναστούν περισσότερο ή λιγότερο δυναμικά, ανάλογα με την ύπαρξη τραυματισμών, με τη γενική φυσική κατάσταση και τους στόχους του κάθε ασκούμενου

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart