Η ομάδα μας

/
Η ομάδα μας

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗ

Γενική διευθύντρια Body Heal & Balance, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Msc in Health psychology, Health & Wellness Coach – NPL wellbeing ambassador, Fitness Nutrition Specialist από την National Academy of Sports Medicine (NASM), Μέλος της ΕΔΔΕ (Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας)

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ

Διαιτολόγος-διατροφολόγος με πρακτική εμπειρία στα κλινικά περιστατικά στο Γενικό Νοσοκομείο αθηνών <<Ελπίς>>. Ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Αθλητική Διατροφή.

ΙΡΙΔΑ ΧΑΜΠΑΙΟΥ

Πιστοποιημένη XBody EMS trainer (από AFAA και NASM)! Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην “Άσκηση και ποιότητα ζωής”. Μια συνεδρία μαζί της είναι ικανή να γυμνάσει όλο σας το σώμα σε λιγότερο από μισή ώρα!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΤΕΜΤΖΗΣ

Pilates instructor και μασέρ! Με σπουδές ως βοηθός φυσιοθεραπευτή και pilates instructor (mat/ reformer/ Cadillac) και με εμπειρία ως δάσκαλος freestyle, street dance και latin χορών οι συνεδρίες μαζί του μπορούν να σας γυμνάσουν αλλά και να σας χαλαρώσουν

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart